Seneste Nyt

OVERNATNINGS SCENARIE

Spillere i MRF

Overnatnings spil gangen er over os og vi har fundet en løsning med overnatningsmulighed. Normal spilgang kører frem til kl. 16:00, hvor dem der ikke skal være med til overnatning tager hjem. For dem som er med til overnatning vil der være spil frem til ca. kl. 22:00 og hvor vi så er færdige igen søndag kl. 12.

Til dem der overnatter, så bliver der i præstehaven sat nogle af foreningens telte op til rådighed, så husk liggeunderlag og sovepose. Man er også velkommen til at tage eget telt med og slå op i præstehaven.

Lørdags spilgang til kl 16:00 koster 40 kr. som normalt, med overnatningen koster det 80 kr. Medlemmer deltager selvfølgelig gratis til både almindelig og overnatnings spilgang. Frokost om lørdagen står man selv for som man plejer.

Der vil være mulighed for at købe madbillet som indeholder aftensmad om lørdagen og morgenmad om søndagen. Aftensmad er planlagt til at være lidt forskelligt grillmad, mens morgenmaden søndag vil være noget brød, smør, syltetøj, etc. Mad billetten koster 50 kr. og man tilmelder sig via mail til mrf.live@gmail.com senest d. 9. juli. Hvis man har nogen madallergier eller lignende, så skriv det med i mailen, så sørger vi for det. Nærmere info omkring betaling kommer på mail når man tilmelder sig. Man er også velkommen til at tage mad med selv, der vil være bål med grillrist til rådighed.

Mvh

Bestyrelsen

Nye regler i 2018

Klik her for at komme ind på regler.

 

 

 

webdesign Webvenbjerg.dk & SEO Metatags.dk