Generalforsamling 5. februar

 

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. 
Afholdes onsdag d. 5. februar kl. 18.30-20.30 på Ringsted Ny Friskole. Vi følger agendaen jævnfør vedtægter der kan ses på MRF-live.dk. Generalforsamlingen er for medlemmer af foreningen. Forslag sendes til formand Hans-Jakob Christensen senest en uge før mødet via MRF.live@gmail.com. Vel mødt!

 

Opdaterede regler klar til brug

 Det opdaterede regelsystem er til download på facebooksiden MRF. Vi arbejder på en stabil løsning med hensyn til download via vores hjemmeside. 

 
Nyt regelsystem!

DOWNLOAD DET OPDATEREDE REGELSYSTEM UNDER "REGLER" 

Var det noget med at være kriger/præst/magiker/druide/tyv/handelsmand i en og samme karakter, eller hvad med at have et par armskinner der giver 5 rustningspoint? Er du mere interesseret i evner og magier, har du over 15 nye i vente. Det kan også være at du måske bare opgrader dit sværd, så det giver mere i skade? Alt dette - og meget mere - er naturlige ingredienser i det revolutionerende regelsystem, der er blevet en del af MRF - Glæd jer! MRF - vi bringer historierne til LIVE! 

  

Ny rollespilsforretning i Ringsted

Andros er navnet og vi glæder os meget til at samarbejde med dem. Vi har allerede afholdt møde og har indgået aftaler der sikre fede arrangementer i Ringsted. 

 

Officielt vil vi gerne byde jer velkommen til vores by. Vi har i den grad savnet ikke alene et samlingssted der huser den brede vifte af rollespilsgenren, men også et sted, hvor vi kan lægge vores penge - lokalt.

Ved at gøre dette støtter vi ikke alene butikken, men hele det lokale rollespilsmiljø - For Andros er mere end bare en butik, det er en livsnerve, der genererer nye rollespillere, bibeholder nuværende og puster liv i gløderne hos gamle, så et flammende bål atter antændes.

 

Velkommen til Ringsted - Vi glæder os til at lave nogle fede arrangementer sammen med jer, så MRF bidrager til rollespil i den bredest mulige forstand; Live, brætspil og pen & paper.

 

Hans-Jakob B. Christensen

Formand, MRF

 

Viggo Mortensen æresmedlem - SÅDAN!

Den verdenskendte skuespiller fra især Ringenes Herre har d. 31 oktober givet tilsagn om, at han vil være æresmedlem i Midtsjællands Rollespilsforening. Større bliver det ikke!

 

For nogle måneder siden skrev jeg til Viggo Mortensen via en e-mail, som jeg fik fra Tulle Olsen, der er i familie med ham. Vi havde snakket i bestyrelsen om, at det kunne være stort, at have ham som æresmedlem, og at han naturligvis gerne måtte komme forbi - havde han tid og lyst. Det hænder jo at han er i Ringsted da det er her han kommer fra.  

Jeg sendte beskeden og forventede egentlig ikke svar. En verdensstjerne svare på en besked fra en lille forening? No way... men igen, man kunne jo altid håbe.

Denne regnvåde oktoberdag var så dagen jeg åbnede min mail. Der lå den. Besked fra Perceval press med overskriften "hello". Tiden stoppede. Kunne det være? Pilen fandt vej til beskeden, og med et tryk åbenbarede der sig denne tekst:

 

kære hans-jakob,

i maa gerne skrive paa jeres hjemmeside at jeg er æresmedlem. tak for det! glæder mig til at se paa jeres rollespil.

med venlig hilsen,
viggo mortensen

 

Hvor er det sindsygt! Måtte straks ringe... til en eller anden... hvem som helst... Næstformanden... Ja hvorfor ikke... Annoncere det straks på facebook og på hjemmeside...    

 

Læner     mig nu tilbage og kigger på det skrevne. Hvor sindsygt!                                  

                                                     

Jeg glæder mig så meget til at han kommer forbi... men igen han er jo en verdensstjerne, så tiden har han nok ikke, men man kan jo altid håbe...

 

Hvor er det sindsygt!

 

Hans-Jakob Bjørn Christensen

Formand, MRF - verdens lykkeligste liverollespiller....

 

 

 

 

 

webdesign Webvenbjerg.dk & SEO Metatags.dk