Det fyldte bæger III

DETTE ARRANGEMENT ER AFLYST GRUNDET MANGLENDE DELTAGERE

Prolog

Bare et skridt til. Er der snart. Bare et skridt til…
Lys…
Lyden af latter og tilråb fanger dit øre…
Du nærmer dig en gammel bygning, der er sammenbygget med en lille træpalisade.
Din rejse har været lang, og præget af en usikker færd, i dette gudsforladte Ingenmandsland.
En vagt ved træpalisaden ser dig an, og gør derefter tegn til at åbne. Du træder udmattet ind i en staldgården, og kan næsten smage den læskende, kolde øl i dit tørre svælg, og mærke den bløde seng.
Du havde hørt om ”Det fyldte bæger” på disse egne. En landevejskro der var berømt for at samle alle racer, og være en guldgrubbe for eventyrer – eller den sande død.
I staldgården var der liv. Fra opstillede telte forsøger råbende rejsende at sælge forskellige genstande i et skummelt fakkelskær.
En lugt af stegt kød blandes med en stank af sved og øl. I den fjerneste afkrog af gården er der slåskamp, og de mange råb derfra dør ud som kampen er overstået.
Da du nærmer dig døren til kroen, træder en stor sortork ind foran dig.
Med en svag knurren ser han dig an. Hadet til dig synes nærmest at springe ud ad hans øjne og fortære din sjæl.
Du stivner.
Din hånd søger langsomt ned til sværdet, og du forsøger at få styr på din vejrtrækning.
I næste nu træder sortorken til side, og giver dig adgang med et nik.
Tøvende træder du ind i det mørke rum. I stearinlysenes skær sidder eventyrer og planlægger deres næste togt.
Hviskende.
Hemmelighedsfuldt.
Dværge, elvere, orker og gobliner, sortelvere, mennesker og sortorker. Alle er de tilstede. Du stopper op, og betragter med interesse dette særsyn.
En går ind i dig. En anden hilser. Du kommer tilbage i dit sind. Din fugtige hånd søger straks til din pung, som stadig er der. Du ånder lettet op, og klemmer dig imellem de mange af kroens gæster. Langsomt begiver du dig mod baren med fornyet energi. Smilet vokser på dine læber, og lysten til at spille terninger stor.
Det ville blive en fantastisk aften!

Landevejskroen

Stedet for den sande eventyres. Øllen er lige så billig som kvinderne, og vinen smager af sprit. Det eneste du som besøgende er sikker på at få, er hovedpine dagen derpå – enten fra alkohol eller slagsmål. Skønt det lyder afskrækkende, er landevejskroen samtidig et sted der rummede uanede muligheder. Det er her eventyrer finders deres rejses begyndelse – En begyndelse der ganske ofte er starten på slutningen, thi fare er der nok af, og alt for mange omkommer i jagten på hæder og ære.
John web

Men de der overlever, og kan fortælle eventyret, ja de kan trække sig velhavende tilbage og nyde skjaldenes sang om deres legendariske bedrifter – Er du en af disse helte..?

Velkommen

Må jeg byde dig velkommen ærede rejsende, til dette særlige arrangement.
Her følger nogle få retningslinjer for aftenen. Vi har forsøgt at gøre disse så simple som muligt, da spillet ikke skal være præget af regeldiskussion, men derimod det gode rollespil. Derfor er den overordnede regel – kan du, så kan du. Hvis du vil kaste magi stiller vi dog krav om effekt, fagter og lyd, og at magiens virke ikke overdrives. Skulle der være én der kaster magi på dig, så spil med.
Medbring dine gode fantasyklæder, og viljen til at gøre denne aften en spændende oplevelse for dine medspillere.
Det bliver en fantastisk aften!
 

Vigtigt med hensyn til udklædning, sminke og drikkekrus

Vi forbeholder os ret til at afvise folk der ikke er klædt tilstrækkeligt ud.
Sminke står man selv for. Der er ikke mulighed for at gøre det inden døre. Derfor foregår eventuel sminkning og omklædning på parkeringspladsen. Håndflader må ikke sminkes.
Tag dit eget drikkekrus med. Ellers får du øl og vin i plasticbæger. Krofatter kan godt skylle det såfremt behovet opstår. Det kan også godt være en ide at medbringe egen tallerken. Det er dog ikke et krav for at få mad.

Kort praktisk information om aftenen

Vi mødes ved forsamlingshuset, hvor der er indskrivning og våbentjek. HUSK AT UDPRINTE BILLET SOM DOKUMENTATION FOR KØB. Herefter starter spillet. Undervejs vil der blive serveret mad – dette er med i prisen.
Vi afslutter kl. 04.00, hvor man har mulighed for at få lidt søvn hvis man ønsker dette. Hvis der er stemning for det kan man også spille videre.

Kamp

Som udgangspunkt er dette ikke et scenarie, hvor kamp spiller en væsentlig faktor. Skulle der dog opstå en uoverensstemmelse, der kun kan løses ved, at der flyder blod, så skal der kæmpes i arenaen i uden døre. Der må under ingen omstændigheder kæmpes inden døre eller i de øvrige omgivelser.
Kamparenaen
Stedet hvor voldsomme uoverensstemmelser løses. Skønt det ikke er sømmeligt, forlyder der rygter om, at der til tider væddes på udfald og arrangeres kampe. Der må ikke på noget tidspunkt være mere end 2 kæmpende i arenaen.
 
Skæbneslaget
Vedkommende der har tabt en kamp skal slå med en 20-sidet terning, og spille effekten af sin skade i det oplyste tidsrum.

Baggrundshistorier og mønter

Disse kan sendes på mrf.live@gmail.comSender du en baggrundshistorie har du større chance for at få en anelse flere penge til at starte med, så længe historien bekræfter du er en holden mand eller kvinde. Pas dog på ikke at overdrive – det kan da være, at rygtet er kommet dig i forekøbet, hvorfor folk ser dig som en pralhals.

 

Der uddeles mønter ved spilstart. Da de repræsenterer en væsentlig værdi i indkøb, er det desværre ikke muligt at tage dem med hjem.

 

Øvrig information

I de 12 timer spillet forløber kan der være forskellige events.

 

Man må gerne komme som gruppe, og vi er åbne over for, at man selv kan bidrage med events. ALLE events skal dog godkendes på forhånd. Skriv til os.

 

Alle af MRF´s racer kan spilles. Læs om disse i vores regelsæt, som kan downloades. Bemærk at vi ikke spiller efter regelsættet. Derfor er det eneste brugbare racebeskrivelserne.

 

Dato og sted:

2. Marts 2013 kl. 16.00-04.00 i Bringstrup Forsamlingshus, Egerupvej.
Der kører tog til og fra byen. Se på DSB´s hjemmeside for yderligere information.

Pris og tilmelding:

KUN 250 kr.

Prisen dækker mad og fri bar med øl, vin og sodavand i tidsrummet. Spiritus i form af shots købes for en billig mønt (Medbring danske kroner til dette).

Tilmelding foregår på Billetto,  senest tirsdag 24/2.

 

Aldersgrænse:

16+

Der skænkes ikke alkohol til personer under 18 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *